Είμαστε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε πιθανό κατασκευαστικό λάθος και ανταλλάσσουμε αμέσως το κόσμημα που αγοράσατε.

Όλα μας τα εμπορεύματα είναι σχεδιασμένα από τον σχεδιαστή και ιδρυτή της εταιρείας μας κύριο Θεόδωρο Διαμαντόπουλο και είναι σχεδιαστικώς μοναδικά.

Τα κοσμήματα μας κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα από ελληνικά χέρια σύμφωνα με τις υψηλότερες κατασκευαστικές προδιαγραφές εισαγωγών των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου και εξάγουμε τα κοσμήματα μας.

Αν το κόσμημα είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλα ή περιέχει και μη-ασημένια στοιχεία της Swarovski συνοδεύεται πάντα και με την εγγύηση της Swarovski “Made with SWAROVSKI ELEMENTS” η οποία δηλώνει με τον πιο έγκυρο τρόπο την αδιαμφισβήτητη ποιότητά τους.

Τα καταστήματα που διαθέτουν τις σειρές Ασημένιων Κοσμημάτων της EXIS είναι επιλεγμένα από την εταιρεία μας για την συνέπεια, την εξυπηρέτηση των πελατών τους και την άμεση ενημέρωση μας σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα εμπορεύματα παραγωγής μας.

Μέσω των καταστημάτων που διαθέτουν τα εμπορεύματα μας μπορείτε να ζητήσετε, μεγέθυνση /σμίκρυνση, αλλαγή χρώματος πέτρας, επιχρύσωμα, επαναφορά του αρχικού του χρώματος του κοσμήματος που αγοράσατε, κτλ. Όποιο αίτημα μετά την αγορά του προϊόντος θα ολοκληρωθεί εντός 12 εργάσιμων ημερών (από την ημέρα παραλαβής στο εργαστήριο μας), με το μικρότερο δυνατό κόστος για εσάς διότι το θεωρούμε υποχρέωση μας. Τα καταστήματα με τα οποία συνεργαζόμαστε είναι πάντα διαθέσιμα να δεχθούν τα αιτήματά σας και πρόθυμα να σας βοηθήσουν. Οι συνεργάτες μας αποτελούν την εγγύηση σας για το after sales service.

Ζητήστε το εμπορικό σήμα μας, την κάρτα εγγύησης μας και την κάρτα της Swarovski για κάθε κόσμημα μας. Ο παγκόσμιος κωδικός που μας έχει παραχώρηση η Swarovski AG Αυστρίας είναι ο 184 0020.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Αν μετά την αγορά σπάσει η ξεκολλήσει η πέτρα λόγω ασυμβίβαστης χρήσης του κοσμήματος.

Αν μετά την αγορά χαραχθεί έντονα το ασήμι λόγω κτυπήματος, πτώσης η έντονης τριβής.

Αν μετά κάποιο χρονικό διάστημα το επίχρισμα ξεθωριάσει λόγω καλλυντικών, κολόνιας, σπρέι, τοξικής εφίδρωσης του δέρματος σας, αλλοίωσης του χρώματος λόγω χλωρίνης, καθαριστικών υγρών και γενικώς μη ενδεδειγμένη χρήσης του κοσμήματος.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ,

Τα καταστήματα συνεργάτες μας θα είναι δίπλα σας για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή σας για την επαναφορά του κατεστραμμένου σας κοσμήματος στην αρχική του μορφή με το ελάχιστο κόστος επανακατασκευής.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ “EXIS ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ” ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Μπορείτε να απευθύνεστε στους συνεργάτες μας -από τους οποίους προμηθευτήκατε το κόσμημα σας- ή απευθείας σε εμάς για οτιδήποτε σας προβληματίζει, όπως επίσης και για τις παρατηρήσεις σας.

ΑΣΗΜΙ

Το ασήμι ήταν γνωστό από αρχαιότατων χρόνων και χρησιμοποιήθηκε στα νομίσματα και στην αργυροχοΐα από σχεδόν όλους τους γνωστούς πολιτισμούς του κόσμου.

Στην φυσική του μορφή είναι μαλακό μέταλλο και για το λόγο αυτό αναμειγνύεται σε αναλογία με αλλά μέταλλα. Στην αργυροχοΐα χρησιμοποιείτε συνήθως με κράμα χαλκού–μπρούντζου σε αναλογία 925 μέρη ασημιού-75 μέρη κράματος, το γνωστό 925 που συναντάμε ως σφραγίδα κάθε ασημένιου κοσμήματος και στην αγγλική γλώσσα το λεγόμενο Sterling Silver, που προσδιορίζει την περιεκτικότητα ασημιού στο κόσμημα.

Οι βαθμοί που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι 800 συνήθως στα ασημικά σκεύη, 925 στα κοσμήματα και 1000 σε ορισμένα αναμνηστικά νομίσματα ή καδραρισμένες παραστάσεις γεγονότων.

Το ασήμι έχει την τάση να οξειδώνεται. Προκειμένου να αποφευχθεί αυτό γίνονται επιμεταλλώσεις όπως: Α – Επιροδίωση, Β - Επαργύρωμα, Γ – Επινικέλωση

Α - Η επιροδίωση είναι ο ακριβότερος και τελειότερος τρόπος επιμετάλλωσης των ασημένιων κοσμημάτων. Για να επιτύχει απαιτείται άψογο φινίρισμα του κοσμήματος στο χέρι, οι επιφάνειες του να γίνουν λείες και γυαλιστερές χωρίς πόρους και στη συνέχεια το κόσμημα να επικαλυφθεί με ένα πολύ λεπτό στρώμα ροδίου που του δίνει πολύ καλή λάμψη, όπως αυτή της πλατίνας και των λευκόχρυσων κοσμημάτων. Η επιροδίωση χρησιμοποιείται πάντα στα λευκόχρυσα κοσμήματα και τους δίνει τη γνωστή λάμψη, η δε αξία του είναι 200πλάσια του ασημιού. Με την σωστή χρήση του κοσμήματος η επιροδίωση είναι μόνιμη και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απαλό πέρασμα με μαλακή φανέλα για να αστράφτει και πάλι. Είναι ο μοναδικός τρόπος επιμετάλλωσης που χρησιμοποιούμε για τα κοσμήματα μας.

Β – Το επαργύρωμα είναι ένα λεπτό στρώμα ασημιού 999 βαθμών που επικαλύπτει το κόσμημα για να εμποδίσει την οξείδωση, αλλά δεν διαρκεί αρκετά. Το κόσμημα χρειάζεται καθάρισμα με γνωστά χημικά καθαριστικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο για τον καθαρισμό του ασημιού.

Γ – Η επινικέλωση είναι ο φθηνότερος τρόπος επιμετάλλωσης, διότι δεν χρειάζεται χειροποίητη εργασία και καλύπτει πόρους και ατέλειες άμεσα. Το κόστος της είναι το 1 / 100 της επιροδίωσης. Παρόλα αυτά έχει απαγορευθεί από τις ΗΠΑ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και πολλές άλλες χώρες λόγω του ότι προκαλεί ως ένα βαθμό καρκίνο του δέρματος.

Δυστυχώς κάποια κοσμήματα και φο μπιζού εισαγωγής από την 'Απω Ανατολή χρησιμοποιούν αυτό τον τρόπο επιμετάλλωσης λόγω του μηδενικού του κόστους, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο πολύ χαμηλότερες τιμές.